Bevers

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar? Kom bij de Bevers!

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de Bevers van Scouting Esjeeka! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Knutselen, spelletjes, lekker naar buiten & leuke uitstapjes, bij scouting doe je het allemaal! Ook ga je weleens een weekendje weg en in de zomer zelfs op zomerkamp!

Vers van de pers

We mogen (deels) weer!

We mogen (deels) weer!

Eindelijk! Na weken zonder scouting konden vandaag de bevers en welpen weer beginnen! Zeker genoten van verschillende spelletjes, het park en onze eigen achter ruimte. We hebben nu al weer zin in volgende week😁

(Monsterachtige) zelfportretten

(Monsterachtige) zelfportretten

Vanmorgen hebben de Bevers levensgrote zelfportretten gemaakt 😃. Of monsters in sommige gevallen 😉.

Fotosessie Spoorpark

Fotosessie Spoorpark

Of we met wat kinderen naar het Spoorpark Tilburg konden komen voor een fotosessie? Uiteraard kunnen wij dat! De Bevers waren meteen enthousiast en hebben een rondleiding door het park gekregen, en ons nieuwe gebouw meteen even kunnen bewonderen.

En omdat we er toch waren en het weer zo mooi was hebben we meteen het waterplein en de speelbeek getest..... en die vallen erg in de smaak, kijk maar eens naar die stralende gezichtjes 😁

Meer foto's vindt je hier

Meer nieuws

Belangrijke data

Helaas zijn er momenteel geen belangrijke data gepland