Lid worden?

Bevers (4-7 jaar)

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Welpen (7-11 jaar)

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Hou je van buiten spelen, knutselen, koken of de natuur? Kom dan bij de welpen!

Scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Kom dan bij scouting en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en doe hier samen met je nieuwe vrienden super gave dingen. Leer nieuwe dingen, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

RSA

Ben jij 15 tot 18 jaar en verveel je je op een vrijdagavond? Kom dan bij de explorers! Bij de explorers maak je je eigen programma’‘s, organiseer je zelf kampen en bepaal je zelfs waar je voor een week in de grote vakantie heen gaat.en wat je daar gaat doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over een van de groepen? Op deze site vind je meer informatie & contactgegevens van iedere speltak. Maar veel beter kan je op zaterdag langskomen en zelf komen kijken & meedoen. Tot snel!

Ook kinderen met een beperking zijn bij ons van harte welkom! Doordat onze nieuwbouw helemaal gelijkvloers is en voorzien is van een mindervalide toilet is het echt voor iedereen toegankelijk

Te oud om lid te worden? We zijn ook op zoek naar vrijwilligers !