HIT 2018

In het paasweekend is het weer HIT. Bekijk welke kampen er allemaal georganiseerd worden, er is voor ieder wat wils. Echt een aanrader om aan mee te doen!


Via Scouting Nederland heb je de mail misschien al voorbij zien komen over de HIT. Maar wat is het nou precies? HIT staat voor Hikes Interessekampen en Trappersexpedities  en wordt elk jaar door Scouting Nederland georganiseerd op 6 verschillende locaties in Nederland gehouden, tijdens het paasweekend. Je kunt je hier individueel of in een groepje aan mee doen. Er zijn verschillende soorte HIT's, voor iedere leeftijd & voor ieder wat wils. Wij als staf raden echt aan om hier een keer aan mee te doen!

Aanmelden voor de verschillende HIT's kan vanaf 8 januari. Maar je moet er wel snel bij zijn, anders zit het onderdeel van jou keuze misschien al vol! Neem vooral even een kijkje op de website: www.hit.scouting.nl om een onderdeel te vinden wat jou leuk lijkt. Twijfel je ergens over, of wil je meer weten, de leiding van je speltak kan je hier meer over vertellen of een HIT aanraden 

Let er wel op dat dit buiten onze groep om geregeld word, wij als leiding zijn hier dus niet aanwezig (wordt geregeld door andere stafleden van Scouting Nederland).