Steun ons via sponsorkliks

We hebben een extra financiele actie ingericht voor onze nieuwbouw: Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze nieuwbouw, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Onze pagina op sponsorkliks vindt je hier

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Esjeeka ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra! 

Wil je Esjeeka ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jouw een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die ons een warm hart toedragen.