RSA

Kom bij de RSA!

Ben jij 15 tot 18 jaar en verveel je je op een vrijdagavond? Kom dan bij de explorers! Bij de explorers maak je je eigen programma’s, organiseer je zelf kampen en bepaal je zelfs waar je voor een week in de grote vakantie heen gaat.en wat je daar gaat doen. Dit is zonder leiding, maar met begeleiding. Die doen gezellig mee, pas als er iets niet lekker gaat helpen ze even mee. Zelfstandigheid en gezelligheid vinden we het belangrijkst.

Onze programma’s zijn zo gevarieerd mogelijk, van een taart bakken tot een skelter maken. Het is maar net waar alle explorers zin in hebben!

Mocht je een keer mee willen draaien, klik dan snel op contact en dan zien we je vrijdag vanaf 19:30.

Vers van de pers

RSA 330 is ook weer los

RSA 330 is ook weer los

Na onze verplichte "pauze" mocht de RSA vanavond ook eindelijk weer beginnen :) En wat doe je als je elkaar al weken niet gezien hebt? Elkaar proberen te raken met pijl en boog tijdens een potje archery tag natuurlijk! We hebben er ook nog wat bewegend beeld van : https://youtu.be/K6BD0AfqhfA

Kerstbomenverkoop 2019

Kerstbomenverkoop 2019

Het duurt nog even, maar ook dit jaar organiseren we als Scouting weer onze jaarlijkse kerstbomenverkoop. We beginnen op 6 december met verkopen naast ons nieuwe gebouw in het spoorpark. Jij komt toch ook bij ons een boom kopen?

Recap:Noorwegen met de RSA

Recap:Noorwegen met de RSA

Wat een megavette reis was het, het zomerkamp van dit jaar dat onze RSA groep heeft gehad in noorwegen 🇳🇴

Lees verder »

Meer nieuws

Belangrijke data

Helaas zijn er momenteel geen belangrijke data gepland