Bevers

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de Bevers van Scouting Esjeeka! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Knutselen, spelletjes, lekker naar buiten & leuke uitstapjes, bij scouting doe je het allemaal! Ook ga je weleens een weekendje weg en in de zomer zelfs op zomerkamp!

Meer over de Bevers

Welpen

Iedere week iets nieuws, geks spannends en uitdagend en avontuurlijks beleven? Dat doe je bij scouting Esjeeka. Voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar is er een groep die de Welpen genoemd wordt. De welpen draaien elke zaterdagochtend van 09:30 tot 12:30 uur. De Welpen spelen in het jungleboek- thema, zo gaan ze samen met Mowgli en Shanti  op pad in de jungle om spannende avonturen te beleven.

Dagjes naar het bos, hutten bouwen, koken & knutselen en ga zo maar door. Bij scouting doe je het allemaal. Ook ga je een aantal weekenden op kamp en in de zomer zelfs een hele week!

Meer over de Welpen

Scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Kom dan snel een keer bij ons kijken en beleef uitdagende avonturen! Samen met je nieuwe vrienden doe je bij de scouts supergave dingen! Leer vanalles, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen! 

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteed je je vrije tijd op een actieve en uitdagende manier & het is ook nog eens enorm gezellig!

Meer over de Scouts

RSA

Ben jij 15 tot 18 jaar en verveel je je op een vrijdagavond? Kom dan bij de explorers! Bij de explorers maak je je eigen programma’s, organiseer je zelf kampen en bepaal je zelfs waar je voor een week in de grote vakantie heen gaat.en wat je daar gaat doen. Dit is zonder leiding, maar met begeleiding. Die doen gezellig mee, pas als er iets niet lekker gaat helpen ze even mee. Zelfstandigheid en gezelligheid vinden we het belangrijkst.

Onze programma’s zijn zo gevarieerd mogelijk, van een taart bakken tot een skelter maken. Het is maar net waar alle explorers zin in hebben!

Mocht je een keer mee willen draaien, klik dan snel op contact en dan zien we je vrijdag vanaf 19:30.

Meer over de RSA