Welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Kom bij de Welpen!

Iedere week iets nieuws, geks spannends en uitdagend en avontuurlijks beleven? Dat doe je bij scouting Esjeeka. Voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar is er een groep die de Welpen genoemd wordt. De welpen draaien elke zaterdagochtend van 09:30 tot 12:30 uur. De Welpen spelen in het jungleboek- thema, zo gaan ze samen met Mowgli en Shanti  op pad in de jungle om spannende avonturen te beleven.

Dagjes naar het bos, hutten bouwen, koken & knutselen en ga zo maar door. Bij scouting doe je het allemaal. Ook ga je een aantal weekenden op kamp en in de zomer zelfs een hele week!

Vers van de pers

Welpen Zomerkamp

Welpen Zomerkamp

De welpen zijn deze zomer naar Eindhoven geweest voor zomerkamp.

Lees verder »

Creatief met krijt (en dino's)

Creatief met krijt (en dino's)

De welpen zijn vandaag creatief bezig geweest met stoepkrijt, we gingen straatkunst maken! Eerst een proefschets op papier en daarna in het groot op de grond. Zie hier het resultaat. Ow en Marala was gewoon bijna opgegeten door een monster, gelukkig kon ze op tijd gered worden.

Buitenaards bezoek bij de welpen

Buitenaards bezoek bij de welpen

De welpen zijn het weekend van 13, 14 en 15 april op kamp geweest in Biezemortel. Na de late aankomst van Bagheera op de bso konden de welpen...

Lees verder »

Meer nieuws